A 10 legjobb elektromos autó gyerekeknek

Mielőtt vennél egy elektromos autót, érdemes egy kicsit elgondolkodnod a vásárlásod célján. Mire vásárolod a játékautót, hol fogod használni és hány gyerek fog benne ülni. Van még néhány szempont, amire érdemes odafigyelni: motorteljesítmény, súly, akkumulátor kapacitás, terhelhetőség.

Több tucat elektromos gyerekautót néztél meg, és még mindig nem döntöttél egyik mellett sem? Mindazok számára, akik bizonytalanok, összeállítottunk egy 10 játékautót tartalmazó listát, amely segít kiválasztani a legjobb játékautót.

1. Mercedes G elektromos játékautó

A Mercedes G együléses autó, legfeljebb 25 kg-os elektromos autó az egyik legújabb licencelt modellje. Alkalmas előre-hátra vezetésre, sima indulású, automatikus fékezéssel (gáz és fék egyben), távirányítóval, amely teljes irányítást biztosít a szülőknek a játékautó felett. A Mercedes G funkcionális első és hátsó lámpákkal és 2 sebességi móddal (4 vagy 7 km/h) rendelkezik. USB-kulcsot vagy SD-kártyát csatlakoztathat a rádióhoz. Alkalmas sík és enyhe terepen való közlekedésre, és biztonsági övvel van felszerelve. Egy 12V/4Ah-s akkumulátorral, két 20w-os motorral rendelkezik és gombbal indul.

Fő előnyei:
1. alacsonyabb árkategória
2. távirányító vészfékkel
3. MP3 lejátszó USB/SD bemenettel
4. két előremeneti és egy hátrameneti sebesség
5. rugózott hátsó kerekek
6. elektromos fék

Lehetséges hátrányok:
1. műanyag kerekek
2. műanyag ülés
3. együléses

2. ÚJ RSX elektromos játékautó

Egy 38 kg-os, 55 kg-os maximális vizsgált teherbírású, kétüléses autó két nagyobb gyerek számára alkalmas. Kényelmes utazást biztosít a két biztonsági övvel ellátott bőrülésnek köszönhetően. Minden kerékhez van egy motor, ami meghajtást biztosít, így a játékautó 4x4-es. Fel van szerelve villogó lámpákkal, MP3 lejátszóval USB stick vagy SD kártya bemenettel. Két 12V/7Ah-s akkumulátorral, négy darab 45w-os motorral rendelkezik, és kulccsal indítható.

Fő előnyei:
1. kétszemélyes
2. távirányító vészfékkel
3. 4x4 meghajtás
4. dupla műbőr ülés
5. az összes kerék rugózott
6. elektromos fék
7. MP3 lejátszó USB/SD bemenettel
8. EVA kerekek

Lehetséges hátrányok:
1. közepes árkategória
2. alacsonyabb ajtók
3. inkább homokfutónak néz ki, mint játékautónak
4. nagyobb súly – a termék nehezebb kezelése

3. WORKER Elektromos traktor

Tractor Worker egy gyermek számára alkalmas 18 kg súlyú és 35 kg teherbírású. Az off- road kerekeknek köszönhetően egyenetlen terepen is garantált a kényelmes utazás. A játékautó lámpákkal is fel van szerelve. MP3 lejátszó USB kulcs bemenettel + Bluetooth. A gyermek biztonsága érdekében az ülésen állítható biztonsági övek találhatók. A távirányító kiválóan irányítja a járművet, és vészfékezéssel alacsony, közepes és nagy sebességet állíthat be. A hajtásról a hátsó kerekeken található két 35 W-os motor gondoskodik, így a traktor enyhe terepen is alkalmas. Egy 12V/7Ah akkumulátorral rendelkezik, és gombbal indul.

Fő előnyei:
1. alacsonyabb árkategória
2. traktor tárolóhellyel
3. távirányító vészfékkel
4. MP3 lejátszó USB bemenettel és Bluetooth-al
5. három sebesség előre és egy hátra
6. kis súly - a termék könnyű kezelése
7. automata fék

Lehetséges hátrányok:
1. együléses
2. műanyag kerekek
3. műanyag ülés
4. ajtók nélkül

4. Mercedes G63 6X6 elektromos játékautó

A 48 kg tömegű Mercedes G elektromos játékautó 6 kerékkel rendelkezik, így az enyhe terepen is alkalmas a játékautó. A játékautónak két ülőhelye van, az ülésen egy gyerek, az autó hátsó részén egy másik gyerek vagy szülő ülhet. Egyedülálló játékautóként kínálatunkban akár 110 kg teherbírással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy gyermek és felnőtt is szállítható rajta. A puha EVA kerekek csendes és kényelmes utazást biztosítanak, ellenállnak a repedéseknek és töréseknek! A játékautó első és hátsó lámpákkal, háttérvilágítású műszerfallal, LED szalaggal van felszerelve. A szórakoztatásról MP3 lejátszós rádió gondoskodik, USB/SD kártya bemenettel. Egy 12V/14Ah-s akkumulátorral, négy 45w-os motorral rendelkezik, és gombbal indul.

Fő előnyei:
1. nagy teherbírás - 110 kg-ig
2. távirányító vészfékkel
3. négy motor
4. bőr kanapé
5. EVA kerekek
6. a legerősebb 12V-os akkumulátor kínálatunkból
7. külső pedál a szülőnek
8. automata fék

Lehetséges hátrányok:
1. magasabb ár
2. ülés csak egy gyermek számára
3. nagyobb súly - a termék nehezebb kezelése

5. UTV XXL elektromos autó

Kínálatunk egyik legnagyobb autója, az UTV XXL 61 kg-os tömegével, 100 kg-os teherbírásával tárcsafékekkel, extra erős motorral, differenciálművel két nagyobb gyerek számára alkalmas. Az UTV XXL játékautó erőteljes megjelenéssel, nyitható ajtókkal, hátsó tárolóhellyel, minőségi anyagokkal és kidolgozással rendelkezik. Két műbőr ülése van, így két gyermek számára is alkalmas. A puha, felfújható gumikerekek csendes futást biztosítanak, és ellenállnak a repedéseknek és töréseknek! Rugózott kerekek teleszkópos mechanizmusvédőkkel. Állítható kormánykerék. Nagy teljesítményű motor. A játékautó egy 24V/14Ah akkumulátorral, két 180w-os motorral rendelkezik differenciálművel és kulccsal indul.

Fő előnyei:

1. kétszemélyes
2. a legerősebb 24V-os akkumulátor kínálatunkból
3. sebesség 13 km/h-ig
4. motor differenciálművel
5. tárcsafékek - külön pedál a fékezéshez
6. minden kerék rugózott

Lehetséges hátrányok:
1. magasabb ár
2. távirányító nélkül
3. a termék nagyobb súlya - nehezebb a termék kezelése
4. gumikerekek - a hiba előfordulásának lehetősége
5. inkább homokfutónak néz ki, mint játékautónak

6. Elektromos autó OFFROAD XXL

A 34 kg súlyú, 45 kg teherbírású OFFROAD XXL játékautó két gyermek számára alkalmas. A hatalmas, rugózott tengelyű kerekeknek és a széles üléseknek köszönhetően még egyenetlen terepen is kényelmes utazást biztosít. A játékautó villogó lámpákkal is fel van szerelve. MP3 lejátszó USB/SD/AUX bemenettel. A gyermek biztonsága érdekében az ülésen állítható biztonsági öv található. A játékautó két darab 12V/7Ah-s akkumulátorral, négy darab 45w-os motorral rendelkezik, és gombbal indul.

Fő előnyei:
1. kétszemélyes
2. műbőrülések
3. EVA kerekek
4. 4x4 hajtás
5. távirányító vészfékkel
6. automata fék
7. magas alváz – terepre is alkalmas

Lehetséges hátrányok:
1. közepes árkategória
2. a termék nagyobb súlya - nehezebb a termék kezelése
3. kormánykerék a műszerfal közepén

7. BMW HP4 RACE elektromos motorkerékpár

Sok elektromos motorkerékpár aranyosan vagy gyerekesen néz ki. A mi BMW motorunk azonban szinte tökéletes mása az eredeti motoroknak részletgazdag elemekkel és minőségi anyagokkal. Ez a motorkerékpár a sportos megjelenésével hívja fel magára a környező emberek figyelmét. Az oldalkerekek kis méretének köszönhetően ezek a segédkerekek alig látszanak, a gyerek pedig igazi motorosnak tűnik! A BMW HP4 Race elektromos motorkerékpár erőssége nem csak a megjelenése, hanem a dizájn és a műszaki megoldások is. A hátsó kerék mellett két 35 W-os motor garantálja a gyors és kényelmes utazást még nagyobb gyermekek számára is. A motorkerékpár súlya 21 kg, terhelhetősége 30 kg, 12V/7Ah akkumulátorral van felszerelve.

Fő előnyei:
1. oldalsó segédkerekek - leszerelhető
2. előre és hátramenet
3. két motor
4. kis súly – a termék egyszerű kezelése
5. EVA kerekek

Lehetséges hátrányok:
1. együléses
2. a lábtartók hátul vannak - mint egy igazi motoron

8. Raptor XXL elektromos autó

A 26 kg súlyú, 35 kg teherbírású Raptor XXL játékautó eredeti megjelenésű, nyitható ajtókkal, pótkerékkel a karosszérián, teljesen rugózott kerekekkel, minőségi anyagokkal és kidolgozással rendelkezik. Két műbőr üléssel rendelkezik, így két gyerek számára is alkalmas, EVA kerekekkel és MP3 lejátszóval rendelkezik USB-kulccsal, SD kártyával és AUX kábel bemenettel. Egy 24V/5Ah akkumulátorral és négy 50w-os motorral rendelkezik, gombbal indul.

Fő előnyei:
1. kétszemélyes
2. távirányító vészfékkel
3. bőrülések
4. EVA kerekek
5. tárolóhely a motorháztetőben
6. pótkerék
7. automata fék
8. emelt alváz - terepre is alkalmas
9. kisebb terméksúly – könnyű kezelhetőség

Lehetséges hátrányok:
1. közepes árkategória
2. kisebb teherbírás
3. keskenyebb ülések - két kisebb gyerek számára

9. Mercedes-Benz SLC elektromos autó

Egy 16 kg súlyú, 35 kg teherbírású együléses autó egy gyermek számára alkalmas. A sima indulású játékautó két 30w-os motorral és két 6V/4,5Ah-s akkumulátorral rendelkezik. Műbőr üléssel és EVA polimer kerekekkel rendelkezik, amelyek repedésállóak és csendes vezetést biztosítanak. Ezenkívül MP3-lejátszóval is rendelkezik, USB-meghajtó bemenettel és AUX-kábellel. Indítás gombbal.

Fő előnyei:
1. alacsonyabb árkategória
2. távirányító vészfékkel
3. EVA kerekek
4. műbőr ülés
5. kisebb terméksúly – könnyű kezelhetőség

Lehetséges hátrányok:
1. együléses
2. két motor
3. hátsó kerekek rugózottak

10. TOP-WORKER elektromos traktor

Üljön ennek a kimagaslóan kiváló TOP-WORKER traktornak a volánja mögé. A Top- Worker traktor az egyik legmagasabb felszereltségű traktor a kínálatunkban, amelyhez két kanalas pótkocsi is tartozik - Első és hátsó kanállal felszerelve. MP3 lejátszó, SD kártya nyílással és USB -vel. A meghajtásról két hátsó 45 W-os motor gondoskodik a kerekeken, így a traktor enyhe terepen is használható. A Taktor két 45W-os motorral és egy 12V/10Ah-s akkumulátorral rendelkezik. Súlya 29 kg, terhelhetősége 35 kg.

Fő előnyei:
1. első és hátsó kanál
2. utánfutóval
3. EVA kerekek
4. távirányító vészfékkel
5. automata fék
6. puha PU ülés
7. kisebb súly

Lehetséges hátrányok:
1. együléses
2. a termék nagy méretei
3. magasabb ár
4. két motor


És már a végén is vagyunk, ha még ez a legjobb járművek listája sem segített a választásban, forduljon hozzánk, és örömmel tanácsot adunk, hogy az Ön igényei szerint melyik játékautó a legmegfelelőbb a gyermeke számára.