LeárazásAz év legalacsonyabb árai

Cikkek

 1. Hogyan kell kicserélni a váltókart gyermeke elektromos kisautójában? Most megmutatjuk lépésről lépésre!

  Hogyan kell kicserélni a váltókart gyermeke elektromos kisautójában? Most megmutatjuk lépésről lépésre!

  Ebben a cikkben lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan kell a váltókart kicserélni az elektromos kisautójában. Szüksége lesz egy csavarhúzóra,egy kombinált fogóra és egy dobozra amibe a csavarokat fogja rakni, hogy ne vesszenek el.

  Read more »
 2. Hogyan kell kicserélni a váltókart gyermeke elektromos traktorában? Most megmutatjuk lépésről lépésre!

  Hogyan kell kicserélni a váltókart gyermeke elektromos traktorában? Most megmutatjuk lépésről lépésre!

  A másik váltókar amit cserélni fogunk az a WORKER_TRACTOR váltója

  Read more »
 3. A 10 legjobb elektromos autó gyerekeknek

  A 10 legjobb elektromos autó gyerekeknek

  Mielőtt vennél egy elektromos autót, érdemes egy kicsit elgondolkodnod a vásárlásod célján. Mire vásárolod a játékautót, hol fogod használni és hány gyerek fog benne ülni. Van még néhány szempont, amire érdemes odafigyelni: motorteljesítmény, súly, akkumulátor kapacitás, terhelhetőség.

  Több tucat elektromos gyerekautót néztél meg, és még mindig nem döntöttél egyik mellett sem? Mindazok számára, akik bizonytalanok, összeállítottunk egy 10 játékautót tartalmazó listát, amely segít kiválasztani a legjobb játékautót.

  Read more »
 4. BeneoSpa felfújható pezsgőfürdők

  BeneoSpa felfújható pezsgőfürdők

  Használja ki és élvezze az udvarát vagy kertjét tavasztól őszig. A mobil felfújható pezsgőfürdőt szinte bárhol elhelyezheti. Kiválthatja a medencét és a beépített masszázs medencéket. Verhetetlen áron vásárolhat tőlünk felfújható pezsgőfürdőket. Egyedi előnyük a mobilitásuk.

  Read more »
 5. Miért vásároljon tőlünk elektromos játékautót?

  Miért vásároljon tőlünk elektromos játékautót?

  Manapság már számos olyan kereskedő létezik, ahol elektromos játékautót lehet vásárolni, így nehéz lehet eldönteni, hogy melyik kereskedőtől vásároljunk játékautót.

  A választásnál az egyik legfontosabb szempont a termék minősége. Mivel cégünk eredeti licenccel forgalmaz termékeket, garantáltan a legjobb minőségű karosszéria, alkatrészek és díszek lesznek az autón. Elektromos autóink az eredeti autó méretarányos változatai. Ezért ha van otthon autója, és szeretne egy kisebb változatot a kicsinek, akkor igazán jó eséllyel teljesítheti nálunk ezt az álmát. Ezt a tényt már több ezer elégedett ügyfél erősítette meg 10 év alatt.

  Read more »
 6. Az akkumulátor hosszú életének titka :-)

  Az akkumulátor hosszú életének titka :-)

  Néha előfordul, hogy a vásárlók olyan problémával keresnek meg bennünket, hogy már nem bír ki annyit az akkumulátor a kisautóban mint új korában. Ez a probléma főleg tél után szokott előfordulni, amikor a szülők újra előveszik gyermekük kedvenc elektromos kisautóját. A gyermek örül, hogy újra kocsikázni fog, viszont a kocsi nem kapcsol be, illetve alig megy el pár métert. Azért, hogy megelőzzük ezeket a kellemetlen helyzeteket és pénzt takarítsunk meg Önöknek, összeírtuk az alap teendőket, melyeket minden elektromos kisautó akkumulátorjával javallott elvégezni. Ahogyan a közmondás is mondja - amilyen az adjonisten olyan a fogadjisten, és ez az akkumulátorok esetén sincs másképp.

  Read more »
© 2010 – 2024 Beneo, s.r.o.