BeneoSpa felfújható pezsgőfürdők

Használja ki és élvezze az udvarát vagy kertjét tavasztól őszig. A mobil felfújható pezsgőfürdőt szinte bárhol elhelyezheti. Kiválthatja a medencét és a beépített masszázs medencéket. Verhetetlen áron vásárolhat tőlünk felfújható pezsgőfürdőket. Egyedi előnyük a mobilitásuk.

Ősszel áthelyezheti a pezsgőfürdőt a garázsba, és ott használhatja, vagy létrehozhat saját wellness-központot a télikertben. A képzeletnek nincsenek határai. A BeneoSpa pezsgőfürdők felfújható és egyben nagyon tartós felépítésűek. Könnyen összeszerelhetők és percek alatt gyorsan felfújhatóak. Ezután egyszerűen töltse fel vízzel egy kerti tömlővel.
Emellett megvásárolhatja a szükséges karbantartási tartozékokat és különféle kiegészítő tartozékokat, mint pl. pohártartók, fejtámlák és még sok más. Csak válassza ki a kívánt programot, és lazítson a felfújható pezsgőfürdőben.

A pezsgőfürdőben végzett sugármasszázs hatása a forró víz terápiás tulajdonságaival egy olyan pillanat, amelynek nem akarsz véget vetni. Pezsgőfürdőnk nagyszerű hely, akár egyedül van, akár vendégekkel van, és nem utolsósorban ideális hely a pihenésre és a családdal való kikapcsolódásra. Ha elkezdi használni a pezsgőfürdőt, azt fogja tapasztalni, hogy használatuk legjobb eredménye a tökéletes ellazulás és kiváló fejtisztítás a felesleges gondolatoktól.


Nyaraljon az udvarán a családjával. Számos orvosi tanulmány igazolta a masszázs terápiás előnyeit. Leggyakrabban a mozgásszervi rendszerre gyakorolt jótékony hatásokat említik. Mentális kikapcsolódást biztosít. Tagadhatatlan előnye a bőrünkön jelentkezik. A buborékok serkentik, masszírozzák és javítják az anyagcserét. A buborékok ellazítanak, serkentik a vérkeringést és nyugtató hatásúak.

A pezsgőfürdő gyógyítja a testet, az elmét és a szellemet. Minden alkalommal, amikor használja a pezsgőfürdőt, átkapcsol a stresszes hétköznapok kavalkádjából a nyugalom állapotába. Válasszon széles választékunkból.