Miért vásároljon tőlünk elektromos játékautót?

Manapság már számos olyan kereskedő létezik, ahol elektromos játékautót lehet vásárolni, így nehéz lehet eldönteni, hogy melyik kereskedőtől vásároljunk játékautót.

A választásnál az egyik legfontosabb szempont a termék minősége. Mivel cégünk eredeti licenccel forgalmaz termékeket, garantáltan a legjobb minőségű karosszéria, alkatrészek és díszek lesznek az autón. Elektromos autóink az eredeti autó méretarányos változatai. Ezért ha van otthon autója, és szeretne egy kisebb változatot a kicsinek, akkor igazán jó eséllyel teljesítheti nálunk ezt az álmát. Ezt a tényt már több ezer elégedett ügyfél erősítette meg 10 év alatt.

Cégünk elektromos játékautók közvetlen importőre Kínából, nagy játékautó-készletekkel rendelkezünk, így biztos lehet benne, hogy ha raktáron lévő árut rendel tőlünk, azt a feladástól számított 1-2 munkanapon belül kiszállítjuk. A gyártó és Ön között csak egy entitás van – cégünk –, így Ön nem fizet jutalékot a közvetítőknek.

Mi vagyunk az első és a legnagyobb gyermek elektromos autók eladói Szlovákiában, melynek köszönhetően 10 éves tapasztalattal rendelkezünk elektromos autóink értékesítésében és szervizében, valamint ügyfélszolgálati tapasztalattal rendelkezünk, így tudjuk, hogyan lehet a legjobban és leggyorsabban kielégíteni az Ön igényeit. és az ön megelégedésére oldja meg a problémát. 

Műszaki szakembereink az elektromos autóink javításának szakemberei, szívesen adnak tanácsot bármilyen probléma esetén, ha online vagy személyesen keres meg minket a szervizben.

Elektromos autóinkhoz több ezer alkatrészt tartunk raktáron, hogy segítséget tudjunk nyújtani akár a garanciális időszak alatt, akár a jótállás utáni érdeklődést követően alkatrész vásárláshoz.

Szlovákiai cég vagyunk Nyugat-Szlovákiában megtalálható üzlethelységgel, ahol kiállítótermünk is van. Tehát személyesen is választhat kis autót.

                                                                                                                      

Szívesen segítünk a választásban. Tanácsot adunk a gyermeke számára legmegfelelőbb elektromos játékautó kiválasztásában, az Ön preferenciái alapján. Mi egy csapat vagyunk, akik szívesen segítenek Önnek, akár csak a tőlünk vásárolt autója vásárlásakor vagy szervizelésekor kell felvennie velünk a kapcsolatot.