LeárazásAz év legalacsonyabb árai

Fizetési feltételek

Fizetés utánvéttel

A leggyakoribb fizetési mód. A futárnak, a csomag átvételekor kell kifizetni a pénzt a megrendelt termékek után. Ebben az esetben elég, ha előkészíti a pénzt, amint megkapja az információs e-mailt arról, hogy megrendelését elküldtük. A csomagküldő szolgálat kézbesíti Önnek a megrendelt árut az elkövetkező két munkanap valamelyikén. 

Banki utalás

Amint rendelését megkaptuk, és Ön a banki utalás fizetési módot választotta, elküldjük Önnek a bankszámla számot és azonosítót egy visszaigazoló emailben. Az utalás közleményként kérjük adja meg a megrendelés számát. Amint a számlánkon megjelenik az utalás, elküldjük Önnek a megrendelt terméket és értesítjük, mikor szállítjuk ki.

Bankszámla szám: HU47108000076000000015107006, számlavezető bank: Citibank Europe plc Magyarországi Fióktelepe
Számlaszám: 10800007-60000000-15107006 HUF

Mint fizetési szimbólum, használja a rendelés számát. Amint az összeg megjön a számlánkra, küldjük az árut.

Bankkártyás fizetés - online

A legegyszerűbb módja az áru kifizetésének. A TrustPay bankkártyás fizetés segítségével Ön gyorsan, biztonságosan és kényelmesen intézheti az online vásárlást. A bankkártyás fizetéssel egyszerűen kiegyenlítheti a termékek ellenértékét a TrustPay fizetőoldalán, melyről azonnali visszaigazolást kap rendszerünk.

Bankkártyás vásárlás esetén a kezelési költség díja ingyenes.

A megrendelt termékeket a megrendelési folyamat végén azonnal kifizetheti. A fizetés során minden olyan bankkártyát használhat, amelynél a kibocsátó bank engedélyezte az online fizetés lehetőségét.

Kártyaadatai mindvégig tökéletes biztonságban lesznek a TrustPay SSL titkosítással ellátott fizetőoldalán.

© 2010 – 2024 Beneo, s.r.o.