Karácsonyi Kedvezmény Az év legalacsonyabb ára

Nagykereskedelmi együttműködés

A mi cégünk, Beneo, s.r.o. volt az első cég, amely 2010-ben közvetlen importőrként hozott be a szlovák piacra gyerekeknek szánt elektromos játékokat. Az ismeretlen típusú játékokat először bizonytalanul fogadták a vásárlók, de az elmúlt több mint 10 év során igen népszerű árucikké váltak, cégünk pedig Közép-Európa vezető játékautóimportőrévé nőtte ki magát.

A kezdeti sikerek után cégünk Csehországra és Magyarországra is kiterjesztette tevékenységét. 2013 óta sikeresen működik Nyugat-Európa piacain is, elsősorban Franciaországban, Németországban, Spanyolországban és Olaszországban kis- és nagykereskedőként.

Nagykereskedelmi vevőink között vannak vezető közép- és nyugat-európai cégek, valamint több kisebb, játék- és sporttermékeket árusító szaküzlet.

A velünk való együttműködés előnye, hogy a gyártóktól származó autók közvetlen importőrei vagyunk. Ezért nincs más forgalmazó a gyártó és köztünk, és ennek köszönhetően előnyös feltételeket tudunk biztosítani. A gyártásban lévő autóinkat igényeink szerint alakítjuk, készletünk mintegy 10.000 darab játékautót képvisel egész évben.

Több ezer féle alkatrész van raktáron, hogy bármilyen szervizbeavatkozást a lehető legrövidebb időn belül megoldhassunk. Saját, tapasztalt szerviztechnikusainkat alkalmazzuk, akik gyakorlatilag bármilyen hibát képesek kijavítani. Nem veszünk igénybe szerződéses szolgáltatást, ahol a szolgáltatás minőségének ellenőrzése erősen megkérdőjelezhető, és egyben a szolgáltatáskezelési idő is meghosszabbodik.

Szeretnél a sikertörténetünk részese lenni? Küldj egy e-mailt az [email protected] címre, a tárgyban tüntesd fel az „Érdeklődés a nagykereskedelmi együttműködés iránt”, és írd le a számlázási adataidat is.

Értékesítési osztályunk ezután felveszi veled a kapcsolatot és bemutatja az együttműködés lehetőségeit.

© 2010 – 2023 Beneo, s.r.o.